BIO miso pasta 200 g
Kód: 8953Související produkty
Detailní popis produktu
Miso je pasta z fermentovaných sójových bobů a představuje pátou chuť tzv. umami. V japonské kuchyni se používá jako ochucovadlo. V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou. Liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami. Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné.
S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním, do dresinků a omáček.
Červená miso pasta je více aromatičtější a méně sladká než bílá varianta.
Návod k použití: miso pastu rozmíchejte v menším množství vlažné vody.
Složení: voda, SÓJA (30 %), rýže (24 %), sůl
BIO certifikát: CN-BIO-154
Výživové údaje na 100 g výrobku | |
Energie | |
Tuky | |
z toho nasycené mastné kyseliny | |
Sacharidy | |
z toho cukry | |
Vláknina | |
Bílkoviny | |
Sůl |
Hmotnost: 200 g
Země původu: Čína
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pasty |
---|---|
Hmotnost: | 0.39 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.