Indonéské Rendang kari pasta 50 g
Kód: 16325Související produkty
Detailní popis produktu
Rendang je pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a kořenící pastou.
Tip na přípravu:
1 balení pasty, 2 lžičky rostlinného oleje, 450 g kuřecího, jehněčího nebo hovězího masa nakrájeného na kostky, 440 ml kokosového mléka
Rozehřejte olej v nepřilnavé pánvi na střední teplotu. Přidejte pastu a míchejte asi 1/2 minuty. Přidejte maso a smažte jej 2 minuty, poté přidejte kokosové mléko a přiveďte jej k varu. Pánev přikryjte a nechte dusit 30 minut. Pánev odkryjte a nechte dusit dalších 20 minut nebo dokud maso nezměkne a omáčka nezačne houstnout. Občas zamíchejte. Podávejte s rýží.
Složení pasty: červené chilli papriky, sojový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, citrónová tráva, mletá kurkuma, semínka koriandru, kmín, byliny a koření.
Chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření ihned spotřebujte.
Výživové údaje na 100 g výrobku | |
Energie | 722 kJ/ 185 kcal |
Tuky | 14 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,1 g |
Sacharidy | 11,2 g |
z toho cukry | 9,8 g |
Vláknina | 5 g |
Bílkoviny | 1,8 g |
Sůl | 7,3 g |
Hmotnost: 50 g
Země původu: Thajsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hotová směs |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.