Orientální dušené hovězí - pasta 50 g
Kód: 16821Detailní popis produktu
Západní kuchyně se v tomto pokrmu potkává s thajskými tradicemi. Pečené maso je v tomto pokrmu zušlechtěno tradiční thajskou směsí.
Příprava: 500 g hovězí svíčkové nakrájejte na stejné plátky, přidejte k masu kořenící pastu a marinujte 15 minut. Rozehřejte na pánvi 4 lžíce rostlinného oleje, přidejte maso a opečte ho. Přidejte do pánve vodu tak, aby zakryla maso, snižte teplotu, přikryjte pánev a duste dokud nebude maso měkké.
Složení: ústřicová omáčka (sójová omáčka [sója, pšenice, sůl], ústřice, cukr, tapiokový škrob), cukr, sójová omáčka (sója, pšenice, sůl), sójový olej, česnek, koření (skořice, pepř, badyán, zázvor), sůl, zvýrazňovač chuti: E621
Hmotnost: 50 g
Země původu: Thajsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hotová směs |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.