Ingredience:
- 2 čajové lžičky sezamových semínek
- Půl hrníčku sušených Asijských celých sardinek
- 2,5 čajové lžičky červené miso pasty
- 0,5 hrníčku vařící vody
- 1 balení tofu, nakrájené na kostičky
- 4 jarní cibulky, najemno nakrájené
- 1 špetku drcené vločky z červeného pepře
Postup:
Na nahřátou pánev na středním plamenu nasypeme sezamová semínka a sušené sardinky. Mícháme dokud nezmizí jejich vůně. Nesmí se spálit a tento proces trvá kolem 2 minut. Poté je dejte do misky a rozdrťte je na jemný prášek.
Poté v misce s rozdrcenou směsí přimíchejte miso pastu a zamíchejte dohromady aby jste vytvořili hustou pastu.
Do směsi přidejte vařící vodu a zamíchejte.
Nakonec do jemné směsi přidejte nakrájené tofu, jarní cibulku a drcené vločky z červeného pepře.