Rýžová mouka z lepkavé rýže 400 g
Kód: 13250Související produkty
Detailní popis produktu
Mouka z lepkavé rýže je tradiční asijská rýžová mouka. Je také známá jako sladká rýžová mouka. Vyrábí se z krátkozrnné rýže, která se při vaření stává vlhkou, tuhou a lepkavou. Tato mouka je základem pro výrobu asijského pečiva a sladkostí (např. mochi). Rýžová mouka neobsahuje gluten a může být používána při bezlepkové dietě.
Lepivost způsobuje vysoký obsah škrobu obsažený v zrnech – proto mouka z bílé lepivé rýže má skvělé zahušťovací a pojivové vlastnosti. V bezlepkovém pečivu dobře nahradí chybějící lepek. Můžete jí použít až 25 % z celkového množství mouky v receptu.
Složení: lepkavá rýže
Výživové údaje na 100 g výrobku | |
Energie | 1487 kJ/ 350 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 80 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 7 g |
Sůl | 0,02 g |
Hmotnost: 400 g
Země původu: Thajsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouka a tapioka |
---|---|
Hmotnost: | 0.41 kg |
4.9
8 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
Velice chutná
5
BT
Berenika Tyrychová
Vhodné na mochi těsto
5
MJ
Marie Jirková
Výborný produkt na mochi
4
5
Prostě další mouka, které umožňuje rozšířit si repertoár jídel. Je příjemná.
5
5
5
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.