BIO miso pasta 200 g
Kód: 8953Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Miso je pasta z fermentovaných sójových bobů a představuje pátou chuť tzv. umami. V japonské kuchyni se používá jako ochucovadlo. V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou. Liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami. Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné.
S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním, do dresinků a omáček.
Červená miso pasta je více aromatičtější a méně sladká než bílá varianta.
Návod k použití: miso pastu rozmíchejte v menším množství vlažné vody.
Složení: voda, sójové boby 30 %, rýže, sůl, alkohol
Výživové údaje na 100 g výrobku | |
Energie | 842 kJ/ 201 kcal |
Tuky | 5,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g |
Sacharidy | 25 g |
z toho cukry | 11 g |
Vláknina | 4,1 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 11,3 g |
Hmotnost: 400 g
Země původu: Japonsko
Dodatočné parametre
Kategória: | PASTY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.39 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.