Kaang Daeng červená kari pasta 50 g
Kód: 16333Podrobný popis
Červená kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů.
Recept (4 porce): 1 balení pasty na červené kari, 1-2 lžíce rostlinného oleje, 1 ½ šálku (330 ml) kokosového mléka, 250 g kuřecích prsou nakrájených na kousky, 150 g žampionů, rajčat, kousky jablek, hroznů nebo konzerovaného ananasu. Bazalka, chilli paprička nebo koriandr na ozdobu.
Postup: v pánvi zahřejte olej na střední teplotu, přidejte kořenící pastu a smažte 1 min. Přidejte polovinu kokosového mléka a vařte 3 minuty. Přidejte maso a vařte 5 min. Přidejte zbývající kokosové mléko a zbylé ingredience a přiveďte k varu. Ozdobte a podávejte s rýží.
Složení pasty: sojový olej, česnek, kajenský pepř, šalotka, cukr, citronová tráva, sůl, kořen galangal, ananasová šťáva, sušené krevety, rybí omáčka (extrakt z ančoviček, sůl), limetková kůra, byliny a koření
Výživové údaje na 100 g výrobku | |
Energie | 1209 kJ/ 289 kcal |
Tuky | 19 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,1 g |
Sacharidy | 21 g |
z toho cukry | 17 g |
Vláknina | 7,9 g |
Bílkoviny | 4,9 g |
Sůl | 8,2 g |
Hmotnost: 50 g
Země původu: Thajsko
Dodatočné parametre
Kategória: | PASTY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.06 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.