Kantonské citronové kuře 60 g
Kód: 16358Podrobný popis
Směs na přípravu omáčky pro kantonské citrónové kuře.
Recept: 1 balení směsi, 2 lžíce vody, 450 g kuřecích prsních filet nakrájených na kostičky, 1 vejce, půl šálku kukuřičné mouky, olej na smažení, plátky citronu na ozdobu.
Kuřecí maso obalíme v rozšlehaném vejci a po té v mouce. V pánvi rozpálíme olej a smažíme maso dokud není hotové. Smíchejte směs na přípravu omáčky s vodou a nalijte na maso. Podávejte s rýží.
Složení směsi: voda, cukr, glukózový sirup, laktóza, hnědý cukr, nakládané citrony 5% (citrony, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová), zahušťovadlo: modifikovaný tapiokový škrob, regulátor kyselosti: kyselina jablečná, sůl.
Výživové údaje na 100 g výrobku | |
Energie | 1310 kJ/ 313 kcal |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 76 g |
z toho cukry | 59 g |
Vláknina | 0,3 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 1,2 g |
Hmotnost: 60 g
Země původu: Thajsko
Dodatočné parametre
Kategória: | HOTOVÁ ZMES |
---|---|
Hmotnosť: | 0.08 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.