Teriyaki marináda 300 ml
Kód: 8616Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Teriyaki, je technika přípravy masa a potažmo omáčka či marináda japonského původu, která byla v japonské kuchyni zavedena v 16. století. Maso Teriyaki se opéká ve směsi, jejímiž hlavními složkami jsou sójová omáčka, mirin (nebo saké) a cukr (nebo med). V Japonsku se touto technikou nejčastěji připravují ryby, zatímco na Západě červené maso.
Proto je tato speciální japonská kořeněná omáčka vyrobená z přírodně vařené sojové omáčky vhodná zejména pro grilování, wok a pánev.
Teriyaki omáčka dává všem pokrmům autenticky aromatickou pikantní chuť. Doporučuje se pro marinování, pečení a vaření masa, ryb a zeleniny.
Příprava: Kuřecí teriyaki
Marináda 450 g kuře s 3 lžíce. Teriyaki omáčka marinujeme 15 minut. Gril, grilovat nebo smažit, dokud není propečené. Během pečení, smažení, grilování 2 lžíce omáčky na přelití. Podáváme s rýží.
Objem: 300 ml
Dodatočné parametre
Kategória: | MARINÁDY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.603 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.