Teriyaki marináda 300 ml
Kód: 8616Související produkty
Detailní popis produktu
Teriyaki, je technika přípravy masa a potažmo omáčka či marináda japonského původu, která byla v japonské kuchyni zavedena v 16. století. Maso Teriyaki se opéká ve směsi, jejímiž hlavními složkami jsou sójová omáčka, mirin (nebo saké) a cukr (nebo med). V Japonsku se touto technikou nejčastěji připravují ryby, zatímco na západě červené maso.
Teriyaki omáčka dává všem pokrmům autenticky aromatickou pikantní chuť. Doporučuje se pro marinování, pečení a vaření masa, ryb a zeleniny.
Recept: Teriyaki vepřová panenka
Složení: voda, cukr, sójová omáčka 25 % (sója, pšeničná mouka, voda, látka zvýrazňující chuť a vůni: E621,konzervant: E211), fruktóza, sůl, modifikovaný tapiokový škrob, barvivo: E150c, látka zvýrazňující chuť a vůni: E621,konzervant: E211, stabilizátor: E415.
Skladujte na suchém místě. Po otevření skladujte v ledničce po omezenou dobu.
Výživové údaje na 100 ml výrobku | |
Energie | 686 kJ/ 161 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 40 g |
z toho cukry | 39 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 9,8 g |
Objem: 300 ml
Země původu: Thajsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Marinády |
---|---|
Hmotnost: | 0.603 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.