Vindaloo Kari pasta 50 g Asian Home Gourmet
Kód: 16323Detailní popis produktu
Vindaloo kari je populární pikantní kari pokrm z Goa v jihozápadní Indii.
Návod na přípravu:
Suroviny k přípravě Vindaloo kari:
1 balení Vindaloo kari pasty
450 g nakrájených kuřecích prsíček
1 lžíce rostlinného oleje
Velikost 1 cibule, jemně nasekané
110 ml rajčatového protlaku nebo 1 šálek loupaných rajčat
75 ml vody
lístky máty na ozdobu podle potřeby
Rozehřejte pánev na středně nízké teplotě a 2 minuty smažte cibuli a pastu.
Přidejte maso a smažte asi 3 minuty. Přidejte rajčata a vodu a přiveďte vše k varu.
Nechte pak na mírném ohni dusit asi 15 minut za stálého míchání. Ozdobte mátou a podáváme s rýží nebo chlebem naan hai.
Složení: sójový olej, chilli, sůl, koriandr, destilovaný ocet, rajčatový protlak, česnek, cukr, zázvor, sezamový olej, černý pepř, skořice, byliny a koření, hořčice, tamarind.
Výživové údaje na 100 g výrobku | |
Energie | 1005 kJ/ 240 kcal |
Tuky | 20 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,1 g |
Sacharidy | 9 g |
z toho cukry | 6,5 g |
Vláknina | 7,7 g |
Bílkoviny | 2,3 g |
Sůl | 13 g |
Hmotnost: 50 g
Země původu: Thajsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kari |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.